Nye muligheder for innovative løsninger i Danmark, Færøerne og Grønland

Islandsk succeshistorie – Nye muligheder for danske projekter.

Det islandske konsulenthus Evris ehf har siden sommeren 2016 haft samarbejde med Inspiralia og har høstet historisk stor succes med at identificere innovative islandske projekter, som har alt at bære for at få tildelt EU fondsmidler til produktudvikling og markedslancering.
Der er indtil nu vundet over €9M til islandsk innovation.
Nu åbner Inspiralia op for deres services i Danmark!

Björg er blevet valgt som agent i Danmark, Færøerne og Grønland.

Björg Birkholm Magnúsdóttir har fået ansvaret for Inspiralias kunder i de tre ovenstående lande. Hendes primære opgave er at foretage screening af potentielle projekter.

  • Bred erhvervserfaring – Offentlige og private ansættelser med personale- og kontraktansvar
  • Bestyrelsesposter – Bestyrelsesmedlem og -formand i Dansk Erhverv. Styregruppemedlem i et landsdækkende regionsprojekt. Advisory Board medlem i flere virksomheder

  • Uddannelser – Handelsuddannet, Sales Management, Diplomleder, Lean Manager, Erhvervspsykologi
  • Oplægsholder – Helsinki, Washington, Istanbul – Fokus på at beholde roen og neutraliteten i konfliktfyldte situationer
  • Frivilligt arbejde – Advisory Board medlem i start-up virksomheder, oplægsholder for jobsøgende

Björg har primært været beskæftiget med ledelse indenfor tolkebranchen. Et udfordrende erhverv, bygget på løbende udbud og kortsigtede rammeaftaler med kommuner og regioner, broget kulturel sammensætning af flere hundreder freelancere og kompliceret administration.

“Jeg er meget beæret over at få tildelt dette store ansvar! Det bliver rigtig spændende og udfordrende at skulle træde ind i et, for mig, nyt univers fyldt med innovativt tænkende ildsjæle.”

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.