SIWI Maskiner tildeles €2 millioner!

En mindre Silkeborg virksomhed modtager €2 millioner til produktudvikling.

SIWI Maskiner i Silkeborg fløj igennem Europa-Kommissionens nåleøje med deres Fase 2 ansøgning i november måned.

En hurtig proces

SIWI Maskiner er et levende eksempel på, at en grundig projektvalidering er et vigtigt element, inden man tager beslutning om at kaste sig ud på det dybe vand og søge midler i de store Horizon 2020 puljer.
Deres ansøgning er fløjet igennem processen i første forsøg. Først deres Fase 1 ansøgning i februar 2018 og nu deres Fase 2 ansøgning i November.
Der er således gået 12 måneder fra de indgik en aftale med Inspiralia, december 2017, til de står med €2 millioner øremærket til de sidste step af deres produktudvikling og efterfølgende markedslancering ude i den store verden.

  • Excellence – Det kan ikke siges for mange gange.
  • Impact – SIWIs løsning har enorm og positiv indflydelse på landmænds arbejdssikkerhed og optimering af deres arbejdstid i marken
  • Implementation – SIWIs løsning har gennemgået testfasen og vil kunne udrulles og være klar til markedet inden for 24 måneder
  • Teamet – Tre ildsjæle der brænder for det de laver og at få deres løsning udbredt til verden

Da Europa-Kommissionens beslutning blev offentliggjort i den første uge af december måned var Steens umiddelbare tilbagemelding på vore lykønskning.

“Ja det er vildt fedt at vi er gået videre og vundet hele pakken, mega fedt.”

INBUDE vil fortsat følge SIWI’s spændende rejse. Hvis du vil vide mere om SIWIs løsning eller de kommende arbejdsopgaver er du velkommen til at rette jeres spørgsmål til os.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.